Invitation til efterårets første netværksmøde

 

Arctic Education Network arrangerer og har hermed glæden af, at invitere jer til efterårets første netværksmøde.

Netværksmødet finder sted på:

Nordkraft, Kjellerups Torv 1, sal 5

Tirsdag d. 11. september 2018, fra kl. 15.30 – 17.00  

Arctic Education Network arbejder for, at mindske frafald hos grønlandske studerende, og for at skabe gode rammer og overgange for grønlændere, der flytter til Danmark for at påbegynde en uddannelse.

Derfor er formålet med dette netværksmøde blandt andet at præsentere den nye bestyrelse, og for at den nye bestyrelse kan møde jer. Derudover er Arctic Education Network flyttet til en ny adresse, og dette er en oplagt mulighed for at byde velkommen i vores nye lokaler. Og sidst men ikke mindst, så har de videregående uddannelse i Danmark og Grønland lige haft studiestart, og vi synes derfor at det er vigtigt og meget relevant at sætte ekstra fokus på den udvikling, som finder sted indenfor uddannelsesområdet netop nu.

Program:

Det er en oplagt mulighed under arrangementet at netværke med de resterende medlemmer og deltagere. Dertil vil der være mulighed for at stille både praktiske- og studierelaterede spørgsmål til bestyrelsen for Arctic Education Network.

Under netværksmødet vil der være mulighed for møde vores nye formand for netværket – Christel Lund Bøjler fra Nuuk Handelsskole. Christel vil fortælle lidt om hendes erfaringer med uddannelsesområdet, og om den udvikling hun fornemmer sker netop nu indenfor uddannelsesområdet i Grønland.

Og derudover, så vil Bodil Roed Abrahamsen fra VUC & HF Nordjylland fortælle lidt om deres særlige indsats målrettet 9. klasses uddannelse for voksne med grønlandsk baggrund.

Der vil blive serveret eftermiddagskaffe under arrangementet.

Netværksmødet er åbent for både vores medlemmer og andre interesserede – det kræver blot tilmelding.

Vi håber at se jer til efterårets første netværksmøde.

Endelig tilmelding skal ske senest mandag den 10. september 2018 kl 12.00 påinfo@arcticeducationnetwork.dk