Arktiske Studier besøger det Arktiske Hus

 

Arktiske Studier besøger Det Arktiske Hus

Mandag d. 2. oktober havde Det Arktiske Hus besøg af en række nye kandidatstuderende på studieretningen Arktiske Studier ved Aalborg Universitet.

Under besøget fik de studerende en rundvisning i Det Arktiske Hus, hvorefter Matilde Christiansen, fra Arctic Consensus, og Verena Huppert, phd studerende ved Aalborg Universitet, havde oplæg med en introduktion de til arktiske aktører; Arctic Education Network, Arctic Consensus, AAU Arctic, Arctic Business Network, Grønlands Rejsebureau og Det Grønlandske Hus i Aalborg.

Under præsentationerne fik de studerende inspiration til en række studierelevante praktikpladser, netværk og potentielle specialesamarbejder med aktiske aktører i Nordjylland, og ikke mindst indsigt i relationerne mellem Nordjylland og Grønland.

Arktiske studier er en særlig uddannelsesretning ved Aalborg Universitet, der giver mulighed for, at de studerende kan specialisere sig i den arktiske region såvel som i en række aktuelle arktiske politiske, kulturelle og samfundsmæssige problemstillinger.

Få mere at vide om uddannelsen her