Privatlivspolitik

Denne meddelelse om databeskyttelse er information til dig, fordi Arctic Education Network indsamler oplysninger om dig.

Dataansvarlig for personlige oplysninger
Arctic Education Network, Vesterbro 79, 9000 Aalborg – CVR: 34 64 40 39, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger.

Formål med indsamling og opbevaring af personlige oplysninger
Vi sørger for, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles til følgende formål:
1) at informerer om netværkets aktiviteter og dets medlemmer, informationer om arrangementer og tiltag, samt andet relevant information for modtagere af nyhedsbreve og beskeder fra netværket. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, telefonnummer, tilladelse til levering af nyhedsbreve samt tilladelse til information om begivenheder.
2) at besvare dine spørgsmål eller andre henvendelser. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer.
3) til at sende kontingent til medlem af netværket. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, telefonnummer, adresse, oplysninger om betalingstransaktioner samt CVR nr.
4) at hjælpe os med at forbedre vores websteder, produkter og online tjenester. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, tilladelse til levering af nyhedsbreve, tilladelse til information om begivenheder og webadfærd. Oplysninger om webadfærd videregives til Google Analytics.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger, indtil det ikke længere er relevant for Arctic Education Network at opbevare dem, så længe det er i overensstemmelse med dansk lov. Hvis du trækker dit samtykke tilbage som, sletter Arctic Education Network dine personlige oplysninger fra alle vores systemer.

Dine rettigheder
Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du altid kontakte os gennem vores kontaktside på hjemmesiden eller vores mail-adresse.

Jf. persondataforordningen er dine rettigheder som forbruger at:
1) Du altid har mulighed for at få oplyst præcist, hvilke personoplysninger vi opbevarer.
2) Du altid har mulighed for at få oplyst, hvordan vi behandler dine personoplysninger og til hvilke formål.
3) Du altid har mulighed for selv at bestemme, hvilke typer informationer vi sender til dig.
Du har til en hver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, og Har du ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte det danske datatilsyn. Du har ret til når som helst at gøre indsigelse imod behandling af personlige oplysninger om dig til direkte markedsføring.

Overførsel af personlige oplysninger
Vi kan videregive personlige oplysninger til tilknyttede selskaber eller datterselskaber samt professionelle rådgivere i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning. Vi overfører personlige oplysninger til online tjenesterne: Google Analytics og Mailchimp.

Overførsel af personoplysninger udføres i overensstemmelse med lovkrav, herunder indgåelse af fyldestgørende databehandlingsaftaler med vores databehandlere for at sikre personoplysninger ikke behandles til andre formål end de klart angivne, og for at sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

Kontaktoplysninger
Hvis du har spørgsmål om denne meddelelse om databeskyttelse eller brugen af de indsamlede oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:
Arctic Education Network, Vesterbro 79, 9000 Aalborg – CVR: 34 64 40 39, info@arcticeducationnetwork.dk

Cookiepolitik
For generel information om cookies, henviser vi til vores Cookiepolitik.

Sikkerhed
Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver.
Oplysninger om navn, adresse og e-mailadresse opbevares ikke krypteret, men alle oplysninger behandles kun af de medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne udføre den pågældende opgave.

Links
Denne hjemmeside indeholder flere links. Du skal være opmærksom på, at Arctic Education Network ikke er ansvarlig for administration og behandling af personoplysninger på disse linkede hjemmesider. De retningslinjer, der er beskrevet her gælder alene for behandlingen af personoplysninger på arcticeducationnetwork.dk.