Studiejob

Arctic Education Network Nyheder

Fremtidens arbejdskraft
Studiejob er en forudsætning for at skabe bedre jobmuligheder for højtuddannede i Nordjylland – og samtidig give bedre mulighed for, at nordjyske virksomheder får adgang til tilstrækkeligt kvalificeret arbejdskraft.

Undersøgelser viser, at en tæt relation til erhvervslivet allerede under studierne forbedrer en dimittends jobmuligheder i betydelig grad, ligesom undersøgelser viser, at højtuddannet arbejdskraft er med til at skabe vækst og udvikling i små og mellemstore virksomheder.

Hvad er et studiejob?
Et studiejob er en stilling på typisk 5 til 10 timer ugentligt med en timeløn på omkring 110-140 kr. i timen, som du kan have, mens du studerer.

Et relevant studiejob kan være mange ting: Det er først og fremmest nogle konkrete opgaver, som en virksomhed eller organisation har behov for at få løst. Derudover kan det fx være et job, som opkvalificerer dig til en specifik, fremtidig stilling – eller et, som helt overordnet gør dig bedre rustet til at arbejde i en virksomhed eller organisation. Helt grundlæggende er et relevant studiejob et arbejde, som giver både økonomisk og fagligt afkast, og som forbereder dig yderligere på at komme ud på arbejdsmarkedet efter endt studie.

Du kan læse mere omkring studiejob, og se ledige studiejob her.